/Është kamion ushtrie, por s’do ta besoni për çfarë shërben

Është kamion ushtrie, por s’do ta besoni për çfarë shërben

Ai ishte kamion i një brigadë zjarri dhe tani është kthyer në një hotel për dy persona ku për një natë pagesa është 60 paundë.
I vendosur në fshatin skocez Aviemore, “The Beermoth” është një mënyrë alternative për ti ofruar klientëve një kamping të zbuluar.

Kamioni hotel është e pajisur me një kuzhinë të vogël, dysheme me parketlisi, një sobë, një krevat dopio, ndërsa ai të ofron edhe pamje të mrekullueshme të bukurisë natyrore përreth.

Shikojeni si duket: