/Epabesueshme: Ata dëgjuan klithma brenda ketij druri dhe thirën policinë, nuk do ta besoni cfarë gjetën! ( VIDEO )

Epabesueshme: Ata dëgjuan klithma brenda ketij druri dhe thirën policinë, nuk do ta besoni cfarë gjetën! ( VIDEO )

Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta.
Një preson dëgjon disa klithma te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e ti, ai njofton policinë.
Shumë shpejt policia vjen ne vendin e ngjarjes, ata fillojnë te thyen lisin dhe brenda ti ishte një arushë e vogël.

Shumë shpejt policia vjen ne vendin e ngjarjes, ata fillojnë te thyen lisin dhe brenda ti ishte një arushë e vogël. Me poshte keni edhe pamjet.