/Elefanti i afrohet shtepise dhe ben xhestin qe mahniti nje bote te tere – (Video)

Elefanti i afrohet shtepise dhe ben xhestin qe mahniti nje bote te tere – (Video)

Një elefant është incizuar duke mbledhur mbeturinat që i kanë lënë pas vetes disa njerëz, të cilët qëndruan për një kohë në atë vend.

Kështu kamerat në Cape Town, Republikën Jugafrikane, e incizuan elefantin i cili sikur donte me këtë veprim të tij t’u jepte njerëzve një mesazh: “Mos e lëni pas vetes bërllokun”.