/Ecnin me 185 km/h, por zogu ua ndërpret udhëtimin motoçiklistëve (Video)

Ecnin me 185 km/h, por zogu ua ndërpret udhëtimin motoçiklistëve (Video)

Gjatë një gare, dy motoçiklistë që duket se ecnin me 185 km/h, janë përplasur me një zog.

Njërit prej motoçiklistëve, zogu i erdhi fluturim drejt e në fytyrë, duke bërë që të humbiste ekuilibrin dhe të përpIasej me motoçiklistin tjetër.

Fatmirësish asnjë prej tyre nuk ka dëmtime serioze.

Video e publikuar në youtube është publikuar pak ditë më parë, kur mendohet të ketë ndodhur edhe aksldenti i shkaktuar në Australi.