/E zuri gjumi poshtë një peme, por u zgjua me “dikë” pranë

E zuri gjumi poshtë një peme, por u zgjua me “dikë” pranë

Kur mendojmë dhe flasim për kafshët e egra, gjithmonë mendojmë se duhet t’i respektojmë, se nëse nuk e bëjmë, do të përfundojmë si mos më keq.

Realiteti është se për tej faktit se janë kafshë të egra, ata mund të jenë dhe mbresëlënëse.

Sigurisht, mënyra për ta shprehur varet nga ne.

Dolph Volker nuk e kishte menduar se do të binte të flinte poshtë një peme gjatë një ekskursioni dhe do të zgjohej i përqafuar nga një leopard.

Nuk e di, kur u mendova u shokova. Ideja që kishte qenë me mua, po sikur të më kishte ngrënë? Jo ai po kujdesej për mua”, është shprehur ai.

Volker është vullnetar dhe merret me kujdesin ndaj tyre, ndoshta ka të bëjë dhe me faktin se kafshët arrijnë ta ndiejnë dhe ta njohin personin e tyre “të afërt”.