/E zbresin nga autobusi sepse ishte pa biIetë, studentja gjendet e ngrlrë në rrugë

E zbresin nga autobusi sepse ishte pa biIetë, studentja gjendet e ngrlrë në rrugë

Iryna Dvoretska, studentja ukrainase e mjekësisë, 21 vjeçare, vd iq e ngrlrë në dëborë, pasi e përzunë nga autobusi sepse nuk kishte biletë. Ishte ora 4 e mëngjesit në veri të Ukrainës dhe termometri shënonte -20 gradë.

Por, shoferi i autobusit, Oleg Zhelinskiy, nuk ka dëgjuar justifikimet e saj duke e lënë në mes të rrugës së ngrirë.

Pasi zbriti ng autobusi, Irina tentoi të arrinte në fshatin më të afërt rreth katër milje më tutje, në orën 4 të mëngjesit. Ajo ishte përpjekur të merrte një rrugë mes për mes pyllit për të arritur në fshatin më të afërt. Sipas mediave lokale, Iryna u nis nga fshati i saj, Rudnya-Knochynska për të vizituar nënën e saj të sëmurë në një spitaI në Olevsk të Ukrainës veriore.

Trupl i paj etë u gjet dy ditë më pas nga i ati. Ndërsa ndaj shoferit që e la në të ftohtë vajzën kanë nisur hetimet.