/E rëndë/ Ishin nisur në eskursion, autobusi me nxënës bie ne Qafe Thane

E rëndë/ Ishin nisur në eskursion, autobusi me nxënës bie ne Qafe Thane

Ndërkohë një prej personave që ndodhej në autobus ka njoftuar policinë por asnjë prej komisariateve nuk e ka marrë përsipër duke ia lënë përgjegjësinë palës tjetër.

Një aksi.dent i rëndë ka ndodhur sot në dalje të Qafë Thanës, në aksin Pogradec-Prrenjas. Një autobus me gjimnazistë nga Roskoveci është përmbysur duke rënë afër greminës e për pasojë kanë pësuar Iëndime disa prej tyre.

Ndërkohë një prej personave që ndodhej në autobus ka njoftuar policinë e Pogradecit dhe të Prrenjasit por asnjë prej komisariateve nuk e ka marrë përsipër duke ia lënë përgjegjësinë palës tjetër.

Sipas telefonuesit vetëm një ambulancë ka shkuar në vendin e aksi.dentit, ndërkohë që kanë qenë rreth 17 persona të pIagosur apo me lëndime.

Nxënësit e aksi.dentuar janë dërguar në urgjencën e Prrenjasit me mjete të rastit.