/E njohu në Facebook dhe u lidh me të, i riu nga Durrësi shtanget kur zbulon kush ishte

E njohu në Facebook dhe u lidh me të, i riu nga Durrësi shtanget kur zbulon kush ishte

Kjo është historia e një të riu nga Durrësi, i cili u mashtrua nga një vajzë që e njohu në Facebook.

Letra e tij:

Quhem Elton dhe jam nga Durrësi. 7 muaj më parë jam njohur me një vajzë, rreth 29 vjeçe. Ishim të dy anëtarë të një fanpage në facebook dhe e kisha vënë re se komentet e saj ishin shumë të zgjuara. Më pëlqeu paraqitja e saj dhe të them të drejtën ishte shumë e bukur.

Menjëherë fillova të ëndërroja për të. Pasi bëmë disa biseda prezantimi ashtu si mund të bënte çdo mashkull edhe unë fillova ta ngacmoja. Bisedat tona po bëheshin gjithmonë dhe më shumë erotike, derisa një ditë i kërkova që të takoheshim. Ajo pranoi. U takuam dhe kështu filloi historia jonë.

E megjithatë duhet të them se ajo nuk më tregonte shumë gjëra për jetën e saj dhe në fakt për një pjesë të mirë gjërash më kishte gënjyer. Si fillim nuk më kishte treguar mbiemrin e saj të vërtetë, ose më saktë nuk më kishte treguar se ishte e martuar dhe mbante mbiemrin e burrit.

Mes shumë gënjeshtrave lidhja jonë vazhdonte dhe unë po dashurohesha çdo ditë dhe më shumë. Më pëlqente shumë ajo femër, ishte e pjekur dhe shumë e zgjuar. Ishte e hatashme, kishte fytyrë dhe trup joshës, me pak fjalë ishte e mrekullueshme, një nga ato femra që gjithkush do ta dëshironte. Unë e dashurova edhe pse trembesha nga ajo femër dhe ndjenjat që kisha për të.

Gjithsesi ndihesha me fat që e kisha takuar. Edhe ajo më thoshte se ndjente për mua dhe çdo ditë ma shprehte, por sipas saj ishte herët për të folur për dashuri. Takimet tona ishin të mrekullueshme. Dilnim shpesh bashkë, pinim kafe, por ajo nuk pranonte që të njihej me shoqërinë time, apo unë të njihesha me shoqërinë e saj. Fliste pak për jetën që bënte dhe njerëzit që e rrethonin. Më thoshte gjithmonë se nuk kishin rëndësi, se raporti ynë ishte mbi gjithë të tjerët.

Më tregonte se lidhja jonë e bënte të ndihej shumë mirë dhe e lumtur, se unë isha mashkulli ideal për të dhe jo vetëm në shtrat, por edhe si karaktere. E ndërsa unë po planifikoja pushimet surprizë me të, zbulova se ajo ishte e martuar, kishte një jetë tjetër, për të cilën unë nuk dija asgjë. Një ditë, pasi kishim bërë dashuri në një hotel në Tiranë, ajo u fut në dush. I ra telefoni dhe lexova mbi të një emër burri. U bëra kurioz, por nuk e hapa. Regjistrova menjëherë numrin e tij në telefonin tim.

Kur ajo doli nga banja e pyeta se kush ishte ai person. Ajo u trondit dhe më tha që nuk kishte rëndësi dhe duhet të ikte me urgjencë. Pasi u ndamë i telefonova atij numri për ta pyetur se cili ishte. Ishte e qartë gjithçka, ajo më kishte gënjyer bukur dhe unë id ioti i kisha besuar gjithçka edhe zemrën time.

Dy ditë më vonë ajo më kërkoi përsëri të takoheshim. Shkova, por këtë herë për të mësuar të vërtetën, për të mësuar se, cilat ishin ato pak të vërteta që më kishte thënë dhe cilat ishin të vërtetat e gënjeshtrave të mëdha që kishte treguar këta muaj.

Kishte tre vjet e martuar dhe nuk kishte fëmijë. Ishte njohur vetë me burrin e saj dhe kohët e fundit nuk shkonin mirë. Sipas saj kishte mbaruar dashuria dhe ajo kishte vendosur ta kërkonte diku tjetër. Më tha se ndjente për mua, por nuk mund të fliste për dashuri. Më tha që ishte përfshirë nga pasioni dhe nga dëshira për tu hakmarrë ndaj burrit të saj të poshtër, i cili nuk e trajtonte mirë.

U bë gati një muaj që nuk takohemi më, por unë nuk arrij ta harroj. I shkruaj ndonjëherë, pasi tundohem, por jam shumë i lënduar dhe i zhgënjyer dhe pendohem menjëherë.

Ajo ka kërkuar të takohemi dhe më thotë që do të divorcohet, që mund të jemi shumë shpejt bashkë, por unë nuk kam më besim tek ajo femër. Nuk e di, nëse po më thotë të vërtetën këtë herë, apo vazhdon të më gënjejë si ka bërë gjithmonë. Nuk mund ta fal edhe pse zemra ime vuan për të.