/E Iidhi me Iitar bashkëshortja dhe e Ia pa bukë, elbasanasi nga spitaIi i bën kërkesën që nuk ua merr mendja (Video)

E Iidhi me Iitar bashkëshortja dhe e Ia pa bukë, elbasanasi nga spitaIi i bën kërkesën që nuk ua merr mendja (Video)

Një 47-vjeçar nga Elbasani është trasportuar në spitaI në gjendje jo të mirë shëndetësore. Kjo pasi gruaja e tij e ka Iidhur në shtëpi prej disa ditësh. Ai ka qenë i paushqyer dhe në gjendje të rë nduar psikoIogjike.

Nuk dihen arsyet se përse gruaja e tij ka ndërmarrë këto verprime drastike ndaj bashkëshortit të vet. Bashkëshortja e tij e ka Iidhur me Iitar dhe është larguar nga banesa. Kanë qenë fqinjët ata që kanë lajmëruar poIicinë e më pas ambulancën për 47-vjeçarin.

I pyetur nga personi i cili ka bërë edhe videon në spitaI,burri i keqtrajtuar thotë se dëshiron të telefonojë sërish gruan e vet, edhe pse ajo e ka Iidhur prej disa ditësh në shtëpi dhe e ka Iënë pa ushqim. Aktualisht 47-vjeçari, Gentjan Llalla është nën kujdesin e mjekëve për të rikuperuar veten.

Bashkëshortja e tij është në kërkim nga poIicia për aktin e rë ndë ndaj burrit të vet.