/E hani mishin e pulës? Shikojeni këtë video së pari – (VIDEO)

E hani mishin e pulës? Shikojeni këtë video së pari – (VIDEO)

E keni pyetur vetën ndonjëherë si prodhohet mishi i pulës që ne e hamë?! Ndoshta e keni pyetur por përgjigja sigurisht nuk ka qenë e kjartë…Kjo video shpjegon gjithçka.

Video më poshtë e tregon gjithë procesin se si bëhet mishi i pulave të cilin ne e blejmë dhe e hamë…