/E dhimbshme! E injoroi nënën e tij tërë jetën, por në va rrimin e saj zbulon të vërtetën e trishtë…(Video)

E dhimbshme! E injoroi nënën e tij tërë jetën, por në va rrimin e saj zbulon të vërtetën e trishtë…(Video)

Mundësi profesional, Mark Mero, njihet si kampion në fushën e tij, por që fama e tij ka pasur rënie drastike në momentin kur një video u bë virale e që tregon një të vërtetë të dhlmbshme,Para se të arrinte suksesin e tij, ai ishte futur rrugëve të këqija, duke u shoqëruar me njerëz me të cilët filloi të pinte dhe të dr ogohej.

Nëna e tij punonte dy pune vetëm që ai t’i ketë kushtet dhe të arrijë suksesin e dëshiruar.Në një moment kur ndodhej në Japan në garat e radhës, dikush i trokiti në dhomën e hotelit dhe i dha lajmin e hldhur që nëna e tij kishte ndërruar jetë.

“Në atë moment kam qenë i sho kuar, thjeshtë nuk besoja. E kam injoruar tërë jetën duke mos e kuptuar që unë jam ky që jam falë saj, që ka bërë vërtetë shumë për mua. Gjithçka që më shkonte në mëndje ishte fjala ‘nënë zgjohu’. U afrova te arkiv oli i saj, ishte bërë aq e bukur, si një engjëll” .Ky po që është një mesazh i fuqishëm si për të poashtu edhe për çdo njeri tjetër, se prindërit janë shumë të rëndësishëm dhe kanë nevojë për dashurinë tonë.Ata bëjnë gjithçka për ne, ndërkaq ne shpesh nuk kemi kohë për ta, që t’ua kthejmë dashurinë.