/Djali qe beri jurine e “The Voice” te qaje me lot

Djali qe beri jurine e “The Voice” te qaje me lot

22-vjeçari Vernon Barnard jeton në Afrikën e Jugut dhe ëndërron të bëhet një këngëtar i famshëm. Gjithkush që e ka dëgjuar ka thënë se ai është shumë i aftë në të kënduar dhe kështu e mendon edhe juria e “The Voice South Africa”.
Por kur, gjatë performancës, një nga gjyqtarët u kthye për ta zgjedhur këtë zë, ai nuk mundi t’i mbante lotët, sepse Vernon është një djalë shumë i veçantë: