/Disa nga fotot me interesante qe nuk i keni pare asnjehere

Disa nga fotot me interesante qe nuk i keni pare asnjehere

A keni parë ndonjëherë diçka kaq të çuditshme dhe surrealiste që nuk mund të filloni as të imagjinoni se çfarë mund të jetë? Ose ndoshta ke parë dikë që të bëjë diçka krejtësisht të pashpjegueshme…

Për fat të mirë, ne jetojmë në një kohë ku pothuajse çdo gjë interesante fiksohet nga kamerat, smartphonet. Nga dalja xhiro me peshkun, apo gomat e veshura me pupla, Bright Side ka përzgjedhur 20 foto që me shumë mundësi mund të jenë bërë në ndonjë planet tjetër…