/Dicka levizte brenda makines se tij,pasi e hapi llamarinen ngeli me goje hapur

Dicka levizte brenda makines se tij,pasi e hapi llamarinen ngeli me goje hapur

Një mëngjes para se të shkonte në Florida, Errand Frazier dëgjoi një zhurmë që vinte nga brenda kamionit të tij Chevy. Pa dyshim që kjo i ngjalli kureshtje dhe mendja i shkoi se mund të ishte një mace, megjithatë për ta vërtetuar ai shkoi në shtëpi mori ushqim dhe e la pranë automjetit dhe një kamera e regjistroi gjithë natën.

Ai u befasua në mëngjes kur pa që pjata e ushqimit ishte krejtësisht e zbrazët. Por, kur e shqyrtoi videon, ai vuri re se nuk kishte regjistruar ndonjë lëvizje të dyshimtë pranë zonës. Ushqimi thjesht u zhduk!

Frazier ndoshta mendonte se po çmendej, kur ai u kthye në makinën e tij dhe dëgjoi përsëri zhurmën. Këtë herë ai vendosi të kalonte nëpër kutinë e mjeteve dhe të hapte pjesët metalike të makinës duke i prerë aty ku vinte zhurma.

Ndërsa ai e hoqi metalin, gjeti një kotele të bukur të frikësuar që hyri në makinë kur pa Errand dhe gruan e tij Cindy. Të dy e morën me kujdes, ende të fshehur në makinë dhe e dërguan tek organizata humanitare Tonya Martinez ku do merrte trajtimin e nevojshëm.

Sot, Megan, pasi kështu u pagëzua, kalon ditët e saj në shtëpinë e një familjeje që padyshim e ka merituar këtë kotele të vogël.