/Dhlmbja e gjurit mund të largohet vetëm me dy vezë, kjo është mënyra

Dhlmbja e gjurit mund të largohet vetëm me dy vezë, kjo është mënyra

Dhimbja e gjurit mund të largohet vetëm me dy vezë, kjo është mënyra

Gjunjtë janë pjesa më e rëndësishme e nyjeve në skelet.

InfIamacioni në këtë pjesë mund të shkaktojë humbje të lëvizshmërisë. Në lidhje me këtë, njerëzit e prekur nga infIamacioni duhet të reagojnë menjëherë, në mënyrë që të shmangin rre.ziqet më të mëdha që mund të kanosen apo siç u cek më lartë më e keqja – humbja e lëvizshmërisë.

Megjithatë, ilaçi natyral do të arrijë që të eIiminojë dhimbjen në gju për një periudhë shumë të shkurtër kohore.

Përbërësit:Një fashë elastike 2 lugë kripë Një të verdhë e vesës.Udhëzimet:Rriheni të verdhën e vesë dhe më pas shtoni kripën përgjatë përzierjes.

Përdorimi:Aplikoni ca prej përzierjes në pambuk dhe vendoseni atë në gjunjtë e tua, për ta mbështjellur me fashë elastike Lëjeni pambukun të veprojë për 2 orë rresht .

Aplikoni këto fasha 4 herë përgjatë ditësPrania e magnezit në kripë zvogëlon infIamacionin që shkakton dhimbje. Ndërkaq, e verdha e vesë është e pasur me minerale dhe proteina që depërtojnë thellë në lëkurën tuaj dhe forcojnë eshtrat, ligamentet dhe indet.