/Dhjetori i këtij viti përseritet pas 823 vjetësh, arsyeja sho.kuese

Dhjetori i këtij viti përseritet pas 823 vjetësh, arsyeja sho.kuese

Dhjetori i ketij viti dallon shume prej dhjetoreve te viteve te tjera, A e dini pse?

Shikoni kalendarin e dhjetorit

(Kjo do të jetë e vetmja herë që do ta shihni këtë fenomen në jetën tuaj). Muaji dhjetor i këtij viti do të jetë 5 të shtunave , 5 të dielave dhe 5 te henave. Kjo ndodh vetëm një herë në 823 vjet. Kinezët e quajnë këtë “Toka e plotë e parave”.Pra, dërgoni këtë mesazh te të gjithë miqtë tuaj dhe brenda 4 ditëve paratë do t’ju habisin.Bazuar në kinezisht Feng Shui, kushdo që nuk e përcjell këtë mesazh mund të humbasë shansin e madh. “Unë po bëj pjesën time, nuk e di!”