/DETAJE/ Ekzekutohet në mes të rrugës, arrestohet vrasësi i adoleshentes

DETAJE/ Ekzekutohet në mes të rrugës, arrestohet vrasësi i adoleshentes

Ky është momenti që më shumë se një duzinë policësh të armatosur arrestojnë një burrë me dyshimin për vrasjen e adoleshenes Tanesha Melbourne.

Policët e veshur me veshje të plotë taktike dhe mburoja anti-plumbash u përballën me një qëndresë e të arrestuarit, ku ai here pas here qëllonte nga dritaret e shtëpisë në një nga rrugët e shtrenjta të East London në orën 3 të mbrëmjes.

Tanesha, 17 vjeç, u vra pasi u qëllua nga një grup njerëzish nga një makinë të hënën natën.