Del video, Rama shoqëron Balilin në bu rg: Mos u mërzit, burri është burrë!

Klement Balili ndodhet tashmë në qeIi, pasi më 15 janar iu vetëdorëzua poIicisë dhe pret të gjykohet për akuzat mbi tra fikun e dr ogës dhe krijimin e grupit të strukturuar kri minal.

Pavarësisht se për “Es kobarin e Ballkanit” tani do të vendosë drejtësia, ish-kryeministri Sali Berisha nuk e ka larguar ende vëmendjen prej atij që disa e cilësuan dorëzim e të tjerë arr estim të Klement Balilit.

Berisha ka artikuluar vazhdimisht se kishte një pakt me kryeministrit Edi Rama dhe Balilit për dorëzimin e tij, ndërsa sot i ka vendosur të dy personazhet e mësipërm në një videomontazh. Aty shfaqet vetë kryeministri Rama që merr në dorëzim Balilin, dhe e shoqëron trafik antin e njohur të dr ogës drejt bur gut.

“Mos u mërzit, burri është burrë”, i thotë Rama-Balilit.

“Çaste interesante të arrestimit të Eskobarit nga vet Ediskobari!”, shkruan Berisha përkrah videos.

sb

Çaste interesante te arrestimit te Eskobarit nga vet Ediskobari!Ndiqni videomontazhin. sb

Posted by Sali Berisha on 2019 m. sausio 20 d., sekmadienis