/Deklarata E FORTË e Metës për Tahirin: Delikuent që mbyti Europën me DR.O.GË. S’duhet të ishte bërë KURRË ministër

Deklarata E FORTË e Metës për Tahirin: Delikuent që mbyti Europën me DR.O.GË. S’duhet të ishte bërë KURRË ministër

Presidenti Ilir Meta ka sulmuar ish ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri duke e quajtur një “delikuent” që mbushi me dr-ogë jo vetëm Shqipërinë por të gjithë Europën.

Meta u shpreh në emisionin “Fakt” të gazetarit Çim Peka, se ka edhe ai përgjegjësitë e tij që pranoi Tahirin si ministër i Brendshëm.

“Një person i tillë s’duhet të ishte bërë kurrë ministër i Brendshëm”, tha Meta duke treguar se për Tahirin kishte insistuar Edi Rama.

“Ç’koment mund të kem unë për një delikuent që mbyti me dfogë jo vetëm gjithë Shqipërinë por gjithë Europën. Nuk dëshiroj të vazhdoj më me këtë çështje, besoj se dhashë një përgjigje shteruese, e cila nuk më shkarkon edhe mua nga përgjegjësia në të kaluarën, sepse një person i tillë nuk duhet të ishte bërë kurrë ministër i Brenshëm, por duke patur insistimin e Ramës që ky njeri do të vendosë ligjin dhe luftojë krlmin”, deklaroi presidenti Meta”