/Degjon zhurme ne papafingo,ajo qe zbulon ishte e frikshme

Degjon zhurme ne papafingo,ajo qe zbulon ishte e frikshme

Kush jeton në një shtëpi të vjetër, e di se zhurmat janë rendi i ditës. Por askush nuk mendon se ato zhurma mund të shkaktohen nga arsye të tjera sesa vjetërsia e shtëpisë. Bob dhe gruaja e tij Linda nuk kishin qenë kurrë të shqetësuar, por me kalimin e kohës, burri filloi të besonte se kishte diçka tjetër prapa tingujve që dëgjonte.

Pra, burri vendosi të hetojë më tej. Ai u ngjit në shkallët në papafingo, hapi derën dhe ajo që ishte para tij ishte e pabesueshme: në papafingo një tunel i madh ishte gërmuar.

Por kush kishte qenë? Minjtë?

ShkodraNews shkruan se nuk ishte asgjë nga ajo që ai po mendonte. Ai vështroi dhe diçka lëvizte. Në fund ai ishte në gjendje të kuptonte se çfarë po shkaktonte gjithë zhurmën në shtëpi. Ishte një gjarpër i madh!

Menjëherë burri thërriti ekipet e emergjencës në Sarasota, ai e dinte se mund ta ndihmonin dhe se ata kishin aftësitë dhe mjetet për t’u marrë me problemin e tij.

Ekipi i emergjëncës zbuluan se gjarpri ishte shumë helmues.

Gjarpri që u kap rezultoi se mund të vriste cilindo që përfundon në gjuhën e tij.