/Dardanët shpalosën flamurin shqiptar në Bayern-AEK, ‘çm.enden’ grekët

Dardanët shpalosën flamurin shqiptar në Bayern-AEK, ‘çm.enden’ grekët

SuImet e grekëve ndaj shqiptarëve mbrëmë kanë kaIuar çdo kufi. Klubi i futbollit të Athinës, AEK, ka kërkuar zyrtarisht ta Iargojë fIamurin shqiptar nga stadiumi i Bayernit të Mynihut.

Por kjo nuk u lejua falë tifozëve, “Dardanët”, të cilët gjenden në Gjermani.

Përfaqësuesi i “Dardanëve” në Gjermani, shqiptari nga Kosova Florim Gashi ka mbrojtur flamurin kombëtar, i cili u shpalos në sfidën e mbrëmshme të Championsit në sfidën mes bavarezëve dhe grekëve.

“Dardanët” janë grup i tifozëve nga Kosova që mbështesin skuadrën e saj në çdo ndeshje.

Mbështetja e shqiptarëve të Kosovës edhe një herë tregoi se shqiptarët së bashku mund të jenë më të fortë.