/Dalin pamjet/ Ja si reagoi Rama kur e g.juajtën me këpucë

Dalin pamjet/ Ja si reagoi Rama kur e g.juajtën me këpucë

Kryeministri Edi Rama u prit me p.rotestë sot në SpitaIin e T.raumës. Ai shkoi të vizitojë policët e Iënduar paraditen e sotme në protestën para parlamentit, kur u përball me banorët e Astirit. Teksa Rama bënte një deklaratë prekëse për policen që fatkeqësisht mbeti e g.jymtuar, duke humbur 4 gishtat e dorës, një protestues e g.juan Ramën me këpucë. Ishte shumë larg dhe këpuca ra tek kameramanët e televizioneve. Në këtë moment konferenca prlshet, ndërsa Rama kërkon vemendje nga media. Sakaq protestuesit tharrasin “T-urp”

Shihni pamjet