/DALIN PAMJET/ Ja momentet kur ‘trimat’ e Shijakut valëvisnin flamurin e LSI (Foto)

DALIN PAMJET/ Ja momentet kur ‘trimat’ e Shijakut valëvisnin flamurin e LSI (Foto)

I ndaIuari nga Policia para dy ditësh, i njohur rëndom si Roni i “Shijakut”, për shkak të tra fikut ndërkombëtar të dro gës është një militant i thekur i Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Fotot e mëposhtme tregojnë prezencën e Ronit gjatë një takimi elektoral që presidenti Meta, asokohe drejtues i LSI bënte në Shijak.

Po ashtu në këto takime merrnin pjesë edhe pjestarë të organizatës kri.minaIe të Shijakut, vëllezërit Hajri.

Në fotot e mëposhtëme shfaqen Meta, Roni i “Shijakut” i cili është personi me kapele dhe qëndron përkrah Vëllezërve “Hajri” po ashtu të ndaluar si grup kri.mi.naI./Lexo