/Dalin fotot e rralla/ Komunizmi nuk shkul rrënjë nga zemrat e shqiptarëve, rrugët e Tiranës pushtohen nga pankartat e Enver Hoxhës

Dalin fotot e rralla/ Komunizmi nuk shkul rrënjë nga zemrat e shqiptarëve, rrugët e Tiranës pushtohen nga pankartat e Enver Hoxhës

Nuk munguan as kete kremtim te dites se clirimit te Tiranes nostalgjiket e diktatures dhe komunistet.

Me portrete te diktatorit Enver Hoxha ata kane bere homazhe sot tek monumenti i “Ushtarit të panjohur” në qendër të Tiranës me foton e dikatatorit Enver Hoxha, yllin me pesë cepa dhe grusht me rastin e 17 nëntorit, ditës së çlirimit të kryeqytetit shqiptar.

Pas përfundimit të ceremonisë së organizuar nga Bashkia Tiranë, pleqtë nostalgjikë të regjimit diktatorial kanë vendosur kurora me lule e kanë nderuar me simbole të komunizmit në mes të kryeqytetit të patrazuar nga askush.