/‘Çmendet’ studentja serbe në ditën e provimit (FOTO)

‘Çmendet’ studentja serbe në ditën e provimit (FOTO)

Portalet serbe kanë publikuar një fotografi interesante, ku shihet një vajzë me veshje “hot” deri sa shkon në provim.

Kodi i veshjes në Universitetin e Beogradit, respektivisht në Fakultetit Juridik nuk ia ndalon kësaj vajze këtë veshje.

Kësisoj, muk ka informata nëse personi në fotografi e ka kaluar me sukses provimin dhe nëse ajo mund të pritet së shpejti në një nga gjykatat në territorin e Serbisë.