/“Cmendet” shqiptari,shikoni me cfare e ndez zjarrin Video)

“Cmendet” shqiptari,shikoni me cfare e ndez zjarrin Video)

Një video që po qarkullon në internet shfaq një shqiptar teksa i djeg paratë për ta ndezur zjarrin.
Videoja, që shfaq një shumë të madhe të parave, është klikuar shumë për një kohë të shkurtër dhe ka ngjallur shumë komente.

Ndërsa, personi që shfaqet në video, dëgjohet duke thënë se po e bën këtë për të treguar se si i “djegin” shqiptarët paratë nëpër dasma.

Për më shumë, ndiqeni videon.

https://www.facebook.com/zerodypress/videos/1123492827804829/