/Çmendet doganieri kuri hap çantën shqiptarit dhe nga ajo që i gjen brenda….

Çmendet doganieri kuri hap çantën shqiptarit dhe nga ajo që i gjen brenda….

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kont-rabandë, si clgaret.

Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu.Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari dhe janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar.

“Kujdes kontrolli” është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kon-trabandë, si cigaret.