/Çfarë po bie nga qielli?! Shikoni çfarë breshëri i frikshëm

Çfarë po bie nga qielli?! Shikoni çfarë breshëri i frikshëm

Në videon e mëposhtme tregohen momentet kur në Texas të SHBA-së bie një breshër vërtetë i frikshëm.

Pamjet janë fiksuar në qytetin e El Pasos nga një banor.

Në pamje duket se si bien kokrra mjaft të mëdha breshëri dhe me një forcë të madhe.

Njerëzit përpiqen të largohen me shpejtësi.

Raportohet se shumë automjete u dëmtuan rëndë./a.m.noa.al/