/Burri s’kishte para të shkoj me gruan në pushime,me pas ben veprimin qe e beri te pendohet perjete

Burri s’kishte para të shkoj me gruan në pushime,me pas ben veprimin qe e beri te pendohet perjete

Një burrë indian e ka bërë atë që pak burra në botë mund ta bëjnë. Vamshi Krishna i kishte thënë gruas së tij se i ka nxjerrur biletat për të shkuar në pushime me të.

Por, realiteti ishte krejt tjetër. Ai e kishte gënjyer gruan dhe për këtë duhej të nxirrej nga situata. Krishna kishte shpikur një komplot te rrori duke gjetur arsyen për të anuluar pushimet,

Ai dërgoi një letër mashtruese në polici duke pretenduar se kishte plan suIme terr oriste në avionët.

Ky paralajmërim rezultoi në rritjen e sigurisë në shumë aeroportë në Indi javën e kaluar. Mirpo pas hetimeve të bëra doli se gjithçka ishte e trilluar dhe se Kirshna do të arre stohet.