/Burri me mustaqet më të gjata në botë (Foto)

Burri me mustaqet më të gjata në botë (Foto)

Ky burrë quhet Girdhar Vyas dhe krenohet me një rekord të pazakontë: mustaqet e tija më të mëdha në bote.

58-vjeçari, me origjinë nga Bikaner, e Indisë ka nisur që t’i rrisë mustaqet që nga viti 1985 dhe sot ai fitoi rekordin sepse mustaqet e tij janë 7 metra të gjatë. Çdo ditë Girdhar i kushton deri tre orë trajtimit të mustaqeve të tij.