/Burri bleu një dollap prej druri për 100$ tek sendet e përdorura – ai dëgjoi zhurma brenda tij dhe ajo çfarë gjeti e gëzoi pa masë

Burri bleu një dollap prej druri për 100$ tek sendet e përdorura – ai dëgjoi zhurma brenda tij dhe ajo çfarë gjeti e gëzoi pa masë

Ky burre bleu një kabinet prej druri 100 dollarë në një garazh shitjesh.Ai dëgjoi zhurma brenda tij dhe gjeti keto!

Nje 67-vjeçar Emil Knodell nga Teksasi bleu një kabinet prej druri në një garazh shitjesh.
Ai ishte i hipnotizuar nga mermeri i kabinetit dhe punimi i drurit. Kur i thane kabineti ishte 125 vjeçar, Emil u fiksua edhe më shumë. Ndoshta Emil ishte një nga ata njerez që vlerësojnë shume mobiljet antike.

Shitësi i tha atij se kabineti është 125 vjeçar dhe çmimi fillestar për kabinetin ishte shumë i shtrenjtë.

Me sa duket, shitja ne garazh kishte filluar për tre ditë, por askush nuk e kishte blerë kabinetin akoma, kështu që shitësi e uli çmimin në 100 dollarë amerikanë.

Duke menduar se ja vlente, Emil vendosi të blinte kabinetin. Gjeja qe e terhoqi me shume ishte pjesa e mermerit.Plus, kabineti ishte i gdhendur me stil, me një bojë të bukur dhe i punuar nga një dru me cilësi të lartë.

Emil erdhi me një mik për të marrë kabinetin dhe per ta ngarkuar ate ne kamioncinen e tij.

Papritmas, ata dëgjuan disa tinguj të ashpër që vinin nga sirtari i kabinetit.

Kur e hapen pane se sirtari ishte i mbushur me bizhuteri, diamante, para, si dhe sende të vjetra antike të datuara nga lufta civile.

I tronditur dhe i entuziazmuar për zbulimin, Emil, nuk dinte se çfarë të bënte. Pasi e mendoi mire, vendosi të kontaktojë shitësin. Arsyeja e tij ishte se artikulli që bleu ishte vetëm kabineti i drurit, jo përmbajtja e kabinetit. Kështu që ai vendosi ta kthejë përmbajtjen tek shitësi.

Akti i Emilit për kthimin e tyre u lavdërua nga shitësi. Ai ishte shumë mirënjohës ndaj tij.

Për të shprehur mirënjohjen e tij, shitësi vendosi t’i jepte një pjesë të gjetjeve si shpërblim, por Emil tha se nuk do të pranonte sende që nuk i përkisnin atij.

Doli se kabineti i përkiste gjyshërve te shitësit dhe ai nuk kishte asnjë ide per ekzistencen e tyre. Falë Emil-it, shitësi tani mund te rimarrë trashëgiminë e familjes së tij.