/Burgu i “Panama Papers”, jeta luksoze e të burgosurve

Burgu i “Panama Papers”, jeta luksoze e të burgosurve

Alex de Stampa është arkitekti francez i cili ka projektuar burgun-anije të “Panama Papers”.
Projekti në fakt ngjan më shumë me një jaht pushimesh sesa me një burg, por e keqja është se ky projektim nuk i jep mundësi të burgosurve të arratisen në asnjë mënyrë të mundshme.
Mbi anijen me lartësi 350 m, do të ndërtohet struktura 100-metroshe, në të cilën do të qëndrojnë gjithë të dënuarit.
Burgu ka hapësirën për zhvillimin e sporteve dhe nuk mungon as pjesa ku do të qëndrojë administrata.