/Bien të flenë me grua, zgjohen me vjehërr (Video)

Bien të flenë me grua, zgjohen me vjehërr (Video)

Një organizatë shëndetësore nga Belgjika dëshiroi në mënyrë paksa “qesharake” të na tregoi për rre zikun me të cilin do të përballemi nëse ekspozohemi gjatë në diell.

Ky problem në Belgjikë është në rritje dhe duhej gjithsesi të ngrihej vetëdija për rr eziqet e qëndrimit të tepërt në diell. Në kuadër të kësaj kampanje, ata i dërguan disa çifte në pushim, ku janë kënaqur dhe janë rrezitur.

Në mbrëmje, kur kanë rënë për të fjetur, të dashurat kanë bërë shaka me partnerët e tyre ku në mes të natës vendin e tyre ia lëshuan të ëmës, pra vjehrrës së meshkujve dhe tërë këtë kamerat e kanë incizuar.

Qëllimi i fushatës ishte që të tregohet se si dielli shpejt e plak lëkurën dhe se femrat, më shpejt se sa që mendojnë do të të duken si nënat e tyre. Shikoni reagimin e meshkujve. /Zeri