/Bie në kafazin e luanit,ja cfare ndodhën me pas (Video)

Bie në kafazin e luanit,ja cfare ndodhën me pas (Video)

Nje person kishte shkuar ta vizitonte kopshtin zologjik ne nje nga vendet aziatike, mirepo jo gjithcka shkoj si duhet transmeton KosovaRepublike

Ai ra ne kafazin e Luanit dhe per disa minuta qendori aty, edhe pse disa here u sulmua nga Luanet ai perseri qendroi i qete deri sa erdhen ekipet e shpetimit per ta shpetuar personin ne fjale

Dhe krejt ne fund ndodhe mrekullia, shikojeni edhe vet