/Beteja midis krokodilit kunder gjarprit! Ja kush mbijeton në fund

Beteja midis krokodilit kunder gjarprit! Ja kush mbijeton në fund

E kishit menduar ndonjëherë se si mund të jetë një betejë për jetë a vdekje ndërmjet gjarprit dhe krokodilit?!

Ndoshta është e vështirë për këdo, por këto imazhe e tregojnë qartë. Fotot tregojnë momentin kur krokodili është hedhur në lumë për të kapur gjarprin i cili po notonte në ujë.

Në fotografitë e publikuara shihet se si krokodili e ka kapur gjarprin vdekjeprurës me nofullat e tij të fuqishme. Pavarësisht betejës së ashpër, krokodili arrin ta mposhtë gjarprin gjigant dhe ta gëlltisë atë.

Imazhet janë kapur nga Dr Rishani Gunasinghe në Parkun Kombëtar Yala në Sri Lanka.