/Banorja sfidon Ramën: Të jap unë qira për 10 vite, dil ti nga shtëpia

Banorja sfidon Ramën: Të jap unë qira për 10 vite, dil ti nga shtëpia

Linda Protoduari, banore e zonës së Unazës së Re e ftuar në “360 Gradë” në Ora News ka sfiduar publikisht kryeministrin Rama, duke i thënë që të dilte nga shtëpia e tij dhe t’ia paguaj ajo qiranë.

Protoduari: Unë po i bëj një thirrje kryeministrit nga studioja juaj e mrekullueshme, nuk jam ndoshta e pasur, meqë ka thënë 3 vjet qira për banorët e Unazës së Re, unë i them të paguaj unë 10 vjet qira dhe të ikë nga shtëpia dhe të vete unë me fëmijët e mi. Boll kam vuajtur.