/Banorët e këtij vendi filmojnë “fundin e botës”, fenomeni po përhapet e po shokon njerëzit… (Video)

Banorët e këtij vendi filmojnë “fundin e botës”, fenomeni po përhapet e po shokon njerëzit… (Video)

Një tingull si ai i trombës është regjistruar që fryn nëpër qiell mbi Hawai, ndërsa disa thonë se është sinjali i apokalipsit.

ShkodraNews shkruan se në pamjet, e marra dje, mund të dëgjohet një zhurmë e ngjashme me atë të vajtimeve.

Dhe disa mendojnë se kjo është dëshmi bindëse e Shtatë Trombave Biblike.

Shtatë boritë u frymëzohen nga shtatë engjëj për të shënuar ditën e gjykimit në Librin e Zbulesës.

Ata janë përdorur për të paralajmëruar «mëkatarët e Tokës» që të pendohen para se të fryhet tromba e shtatë, duke treguar ardhjen e dytë të Jezu Krishtit.

“Nuk është hera e parë që dëgjohet, por është dëgjuar në vende të shumëfishta të gjitha çuditërisht në të njëjtën kohë”, tha përdoruesi i YouTube Snippins, i cili postoi klipin.

“Zhurma të pazakonshme dhe të pashpjegueshme regjistrohen herë pas here në vende të ndryshme të botës.

Megjithëse është e mundshme që këto tinguj “të çuditshëm apokaliptikë” që duket se vijnë nga qielli kanë një origjinë tokësore, shkruan ShkodraNews. Shkencëtari i USGS David Hill thotë se është gjithashtu e mundur që disa prej këtyre zhurmave të dalin nga “lart”.

Shikuesit gjithashtu ishin të shpejtë për të komentuar mendimet e tyre.

“Boria i Bibles”, shkruante një.

Një tjetër shtoi: “Ata janë dëgjuar në të gjithë botën, pyes veten nëse janë të huaj në natyrë.”

Por, siç thekson Snippins, shumica e hulumtimeve shkencore tregojnë shkaqe natyrore si valët e baticës, shpërthimet e metanit, tërmetet nëntokësore ose zhvendosjen e dunave të rërës si shpjegime për këto dukuri.