/Babai martohet me të bijën dhe lindin një djalë, por kjo histori ka një fund tragjik (Video)

Babai martohet me të bijën dhe lindin një djalë, por kjo histori ka një fund tragjik (Video)

Një histori e tmerrshme incesti në SHBA ka shkaktuar 4 viktima, mes tyre dhe një foshnjë 7 muajshme.

Një marrëdhënie incesti që u bë publike në vitin 2017, duke shkaktuar një polemikë të madhe në SHBA, mes 42-vjeçarit Steven Pladl dhe vajzës së tij biologjike Katie Pladl është mbyllur me një fund tragjik;.

42-vjeçari gjeti vajzën e tij biologjike që e kishte dhënë për adoptim kur ajo ishte e mitur.

E bija e kishte kërkuar babain, derisa e gjeti duke nisur një marrëdhënie seksuale mes tyre. Ata u martuan dhe lindën një djalë me emrin Bennet Pladl.

Ngjarja u bë publike pas martesës dhe 42-vjeçari u dënua për incestit.

Të shtunën u zbulua fundi tragjik, kur mamaja e 42-vjeçarit dhe gjyshja e vajzës shkoi në shtëpinë e tyre dhe gjeti foshnjën 7 muajshme të vdekur.

Kufoma e Steven u gjet më vonë, i vdekur me një plumb në kokë në Neë York.

Përveç vajzës së tij 20-vjeçare, ai vrau dhe babain që e kishte adoptuar, 56-vjeçarin Anthony Fusco.

Trupat e tyre u gjetën në Konektikat.