/Babai e gjen kujdestaren e fëmijëve duke fjetur gjatë orarit të punës, shikoni çfarë mësimi i jep ai asaj

Babai e gjen kujdestaren e fëmijëve duke fjetur gjatë orarit të punës, shikoni çfarë mësimi i jep ai asaj

Ajo u përpoq të shpjegonte në mesazhet se ajo kishte të fliste në telefon me Christopher.

Kur e pyeti nëse gjërat ishin në rregull, ajo tha “jo, nuk janë, më telefononi”.

Më pas ai pyeti: “A janë mirë fëmijët, mu përgjigj?

” Ajo u përgjigj:” Unë nuk kam asnjë ide se çfarë po ndodh “dhe i kërkoi atij për ta telefonuar.

Pastaj i tha: “Kjo nuk lidhje me mesazhet, apo pse nuk të telefonoj, ku janë fëmijët e mi Sara?”

Sara u përgjigj: “Nëse unë do e dija nuk do të të merrja në telefon!”

Ai e pyeti nëse ajo kishte thirrur policinë dhe ajo shpjegoi se e kishte bërë.

Ai më në fund i tha: “I kam marrë unë fëmijët e mi.

Dil nga shtëpia ime, je e pushuar! Unë mund të ngre akuza mbi ju për neglizhimin e fëmijëve të mi.

Përgjigjja e saj ishte e befasishme, «po tallesh me mua? » Christopher ishte tepër i mërzitur “Ju shumë shpejt do ta mësoni të vërtetën në rajonin e policisë.”

Christopher bëri përpjekje për të ngritur akuza kundër Sarës, por nuk mundi.

Kështu që, ai tregoi historinë e tij në Facebook, se në asnjë mënyrë, ajo nuk duhet të kujdeset për fëmijët e askujt “.

Burimi: awm.com