Arrin me miliona, këngëtarja tregon sa paguhet në lokalet e natës

Silvana Rusi është një këngëtare e cila prej vitesh këndon në lokalet e natës.

E ftuar në “Late Night show” në Ora News, ajo tregoi sa paguhet për të kënduar në lokalet e natës.

Pagesa e saj arrin në 2 milionë lekë në muaj. Silvana Rusi tregon se ka punuar dhe tre vite si këngëtare në Zyrih të Zvicrës, ndërsa prej disa ditësh ka hedhur në treg klipin “kri.minale”