/“Apokalips” në Arabinë Saudite, shkretëtira kthehet në lum dhe përpin gjithçka (VIDEO)

“Apokalips” në Arabinë Saudite, shkretëtira kthehet në lum dhe përpin gjithçka (VIDEO)

Të paktën 35 persona kanë vd.ekur gjatë muajit të fundit në Arabinë Saudite për shkak të motit të keq, ku numri më i madh i v*ktimave është shënuar në qytetin e shenjtë të Mekës.

Vi*timat janë shkaktuar nga përmbytjet e mëdha për shkak të reshjeve të dendura, ndërsa në disa pjesë të saj shkretëtira është kthyer në lum duke marrë përpara gjithçka, nga makinat tek devetë dhe sendet e tjera të banorëve.