/Akuza e fortë e gazetarit: Opozita ka një video që mund ta fundosë Ramën

Akuza e fortë e gazetarit: Opozita ka një video që mund ta fundosë Ramën

Gazetari Artan Hoxha ka folur në Java ndër të tjera, edhe për një video, të cilën gazetari thotë se e ka opozita dhe sesi në këto filmime shihet se si janë vjedhur votat në Dibër.

“Opozita ka disa filmime më të forta se si janë vjedhur votat në Dibër. Por se pse nuk e nxjerrin e dinë ata”, ka thënë gazetari.

Hoxha nënvizoi se në zgjedhje janë kapur komisionet duke marrë lekë dhe nëse opozita e nxjerr atë video, mund të nis një hetim i fortë që mund edhe ta rrëzojë qeverinë Rama.