/Aktori tregon përvojën në shtëpinë pubIike në Greqi, vajza ishte shqiptare

Aktori tregon përvojën në shtëpinë pubIike në Greqi, vajza ishte shqiptare

Aktori i njohur i humorit shqiptar, Olsi Bylyku ka zbuluar për herë të parë në “WhyNot” nga Roza Lati, një histori që i ka ndodhur jashtë shtetit.

Duke menduar se askush nuk e njihte, ai u prezantua si anglez tek një prostltutë në Greqi, e cila e identifikoi menjëherë si Kimiakati.

“Para një viti isha në Greqi për një koncert në Selanik. Mbaruam koncertin, i futëm nja dy gota po sikur na zuri. Vjen njëri nga këta shqiptarët, këtej ka shtëpi pubIike me femra. U nisa atje, por jam aq ters sa macja zezë kur kalon thotë mos ia prej rrugën këtij se të ecën ters. Ika tek kjo shtëpia, hyra brenda, nuk më pëlqeu ajo goca, shkova tek shtëpia tjetër. Edhe te tjetra nuk më pëlqeu. Tek e treta thashë nami të bëhet, pagova lekët, mbyll derën ajo goca e unë bëja si anglez. Veç kur më vjen ajo, e thotë “Kimikati?”. Jam nga Gramshi tha. Dhe i thashë që më fiksuan çunat që hajde, hajde”, u shpreh Olsi.