/Aktori shqiptar: Kam edhe grua edhe dashnore

Aktori shqiptar: Kam edhe grua edhe dashnore

Është një nga aktorët më të dashur dhe më popullorë shqiptarë, falë komedive zbavitëse por edhe karakterit të tij pa komplekse.
Falë komedive “Një baba tepër”, “Gjithë fajin e ka paraja”, “Pesha e gruas sime”, “Pushime në Romë” Sejfulla Myftarit, ose i njohur Cekja i Beratit, do të mbesë gjatë në memorien e publikut shqiptar.

Megjithatë, në një intervistë për revistën “Story”, aktori ka folur për herë të parë për martesën e e tij 40-vjeçare.

Cekja i ka habitur të gjithë kur ka pranuar se e ka tradhtuar bashkëshorten, duke deklaruar se pasur të dashura, ndërkohë që ka qenë i martuar.

Aktori ka rrëfyer se:

E di që do të botohet kjo që po deklaroj, por po, kam pasur femra jashtë martese”.
Ai është personazhi i parë publik që ka bërë një deklaratë të tillë, por pavarësisht lajmit të papritur, Cekja vazhdon ende të jetë i martuar me të njëjtën grua, me të cilën ka tre fëmijë.