/AdoIeshentja përjashtohet nga shkolla për shkak të një bluze, arsyeja është thjesht bizare

AdoIeshentja përjashtohet nga shkolla për shkak të një bluze, arsyeja është thjesht bizare

Një adoleshente nga Shtetet e Bashkuara është suspenduar nga shkolla në Karolinën Veriore, për shkak të një bluze që e kishte veshur.
Kjo vajzë kishte veshur një bluzë me krah të hapur që ia kishte theksuar gjvoksin, por ky nuk është arsyetimi i suspendimit të saj,

Arsyeja e vërtetë është që bluza “mund të zhv ishet me një lëvizje”, më saktë mund të zhv ishet me kapjen e saj “për krahu”
Drejtorit të shkollës kjo nuk i kishte pëlqyer, dhe e kishte detyruar që ta ndërrojë bluzën.

Ai i kishte thënë se kishte veshur diçka të papërshtatshme dhe se duhet ta ndërrojë me një tjetër.
Edhe pse kishte veshur pallton e një shoqe, kjo nuk i kishte ndihmuar.

Zyrtarët e shkollës i kishin thënë se duhet ta thërras nënën, por pasi që nuk kishte mundur të flasë me të në telefon, ajo është suspenduar nga shkolla.
Çfarë mendoni ju, a mundet kjo bluzë të zhvlshet nga trupi me vetëm një lëvizje?