/24-vjeçarja rrëfen tragjedinë e jetës: U martova me gjyshin tim, por …

24-vjeçarja rrëfen tragjedinë e jetës: U martova me gjyshin tim, por …

Kjo histori vijon të jetë virale në rrjet.

Martohet me të moshuarin 68-vjeçar, por tmerrohet pas dasmës kur e kupton realitetin e hidhur.

Një vajzë 24-vjeçare mendoi se kishte gjetur dashurinë e vërtetë kur u martua me një burrë 68-vjeçar.

Ama pas 3 muajsh martesë vajza nga Florida e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka zbuluar se burri me të cilin u martua ishte gjyshi i saj.

Kjo histori është pulbikuar nga portali “Florida Sun Post”, i cili shkruan:

‘Vajza dhe 68-vjeçari ishin njohur në një sajt. Por një ditë teksa vajza shikon disa fotografi të vjeta gjen midis tyre edhe babain e saj. Më pas pyeti burrin e saj se kush ishte ai. Përgjigja që mori ishte “ Ai është djali që kam nga martesa e parë, kam vite pa e takuar”.