Del njoftimi i rëndësishëm për emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka bërë një njoftim të rëndësishëm për emigrantët që jetojnë ne vendin fqinj nëpërmjet një informacioni që ka publikuar sot në faqen zyrtare. Bëhet fjalë për procedurat mbi tërheqjen e dokumenteve biometrikë. Sipas ambasadës, pranë këtij institucioni kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit, për Continue Reading