SkandaI në Bashkinë e Tiranës/ I shohim çdo ditë në ekran, 2 gazetaret dalin të punësuara në Ujësjellës

Ermira kazani dhe Bieta Sulo janë 2 gazetare të njohura në Shqipëri. Njëra moderatore në top Channel, ndërsa tjetra zotëron një media online, por të dyja bashkohen në një pikë: Lidhja me qeverinë, ose më konkretisht me bashkinë Tiranë. Kronikat e shumta apo artikujt në favor të kryetarit Erion Veliaj Continue Reading