18-vjeçares nga Kruja i rr.ezikohet jeta nga sëmundja e rëndë, vajza bën apelin th.erës

Kjo është thirrja e dëshpëruar e Eugersës 18-vjeçare nga fshati Bushnesh i rrethit të Krujës, e cila vuan nga sëmundja e rëndë e sklerozës multiple. Eugersa Bregu është 18 vjeç. Ajo studion në gjimnazin e Mamurrasit dhe është me rezultate të shkëlqyera në mësime. Ajo është diagnostifikuar me sëmundjen e Continue Reading