Ministri japonez vonohet 3 minuta në Parlament, opozita bojkot 5 orësh!

Ministri japonez i Olimpiadës, Yoshitaka Sakurada, ka kërkuar falje publike pas mbërritjes tre minuta me vonesë në një takim parlamentar të enjten. Deputetët e opozitës thanë se vonesa tregoi se ministri nuk respektonte zyrën e tij dhe bojkotuan një takim të komitetit buxhetor për pesë orë në shenjë proteste. Deputetët Continue Reading

Po i vjen fundi ‘Tarzanit Plak’! Rama i hoqi rojet, Basha mandatin, BKH e SPAK do t’i heqin lirinë e pasurinë

Data 20 shkurt, simbol i rrëzimit të monumentit të diktatorit Hoxha, u shoqërua me dy momente delikate për 75-vjeçarin Sali Berisha, plakun trazovaç e përblndësh të politikës shqiptare, objekt urrejtjeje e denigrimesh prej shqiptarëve, për shumë ngjarje e akte qeveritare, që kanë lidhje me emrin, familjarët dhe kam.ikazët e tij. Continue Reading